Қарағанды облысы білім басқармасының Қарағанды…
Ыбырай Алтынсарин атындағы мектеп-лицейі

Қазақ тілін үйренеміз

Қалың
плотный
Қолданушы
Жаратылыстану сабағында 4 «Д» сынып оқушылары тамақ құрамындағы крахмалды анықтауға эксперимент жүргізді
Жаратылыстану сабағында 4 «Д» сыныбының оқушылары тағамдағы крахмалды анықтауға эксперимент жүргізді. Эксперимент крахмалдың шалғам, сәбіз және Рикко майонезінде жоқ екенін көрсетті. Натигеден картоп пен түрік йогуртында крахмал табылды. Сүтті шұжықта аз мөлшерде крахмал бар. Алынған білім студенттерге пайдалы және қауіпсіз өнімдерді таңдауға көмектеседі.
Жетекші: Зобнина И.Е.

#Әділдікжәнежауапкершілік
#Справедливостьиответственность
#goroo_krg
#біртұтас_тәрбие
#школыкараганды

Авторство: