Балалардың денсаулығын сақтау және жақсарту мақсатында мектепте 1-4 сынып оқушылары үшін ыстық тамақ ұйымдастырылды.
Тамақтану жүйесін ұйымдастырудың басым бағыттары:
- оқушыларды ыстық тамақпен қамтамасыз ету;
- тамақтанудың санитарлық-гигиеналық қауіпсіздігін қамтамасыз ету;
- тамақтану сапасын, калориялылығын және теңгерімділігін бақылау;
- ауыз су режимін қамтамасыз ету.
Асхана қызметкерлері әрдайым балаларды жылы шыраймен қарсы алады және көптеген балаларды аты-жөнімен біледі. Сондықтан балалар Әрқашан мектеп асханасына баруға қуанышты.
Авторство: