Гимназиядағы тамақтану сапасына бақылау жасайтын комиссия мүшелері: гимназия әкімшілігі, гимназия медбикесі, ата- ана комитеті мен қамқоршылық кеңес өкілі тамақтану сапасына мониторинг жүргізді.
-ас блогындағы, асханадағы жұмыстың ұйымдастырылуын;
-тағам өнімдерінің сапасын, оларды тасымалдау, жеткізу, түсіру, сақтау шарттарын;
-өнімдердің өткізу мерзімдерін;
-тамақ дайындау сапасын;
-тамақтың балалардың негізгі тағамдық заттарға физиологиялық қажеттіліктеріне сәйкестігін;
-ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиена ережелерін бақылау болып табылады.
Асхана блогындағы тағам өнімдерінің сақталу, олардың сапасын куәландыратын құжаттардың болуы, тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы мен сапасына қойылатын талаптар сақталған.
Авторство: