Тамақтану сапасына мониторинг жүргізу жөніндегі комиссия мүшелері кезекті айлық жоспарға сәйкес, тамақтану сапасын тексеруді жүзеге асырды.
Комиссия мүшелері:
-тамақ өнімдерінің сапасын, олардың сапасын куәландыратын құжаттардың болуы
-тамақтардың шығуын, дайындалған тамақтану көлемінің бір реттік порция көлеміне сәйкестігін тексеруі;
- «Технологиялық карталарға» сәйкес тағамдар мен аспаздық өнімдерді дайындау технологиясы мен сапасына қойылатын талаптарды басшылыққа алуы;
-асхана қызметкерлері өз функцияларын арнайы берілетін таза киімде (халатта, бас киімде, аяқ киімде және т. б.) орындайтындары тексерілді.