Қарағанды облысы білім басқармасының Қарағанды…
"№6 ЖББМ" КММ

Қазақ тілін үйренеміз

биік
высокий
Сұрақ-жауап
Барлық жауаптар: 125
Жаңа сұрақтар: 0
Ұлттық тағам десерт әзірлеу технологиясы

2021 жылдың 30 сәуірінде жаратылыстану-математикалық пәндер әдістемелік бірлестігінің "Жеке тұлғаның танымдық қабілеттерін дамыту-білім сапасын арттыру жолы"  тақырыбы аясында  көркем еңбек пәнінен 6 "А" сыныбында  "Ұлттық тағам десерт әзірлеу технологиясы" тақырыбында ашық сабақ өтті.

Пән мұғалімі:  Самихан Нуршаш.

Авторство: