Бракераждық комиссия мүшелері мектеп асханасында тамақтың сапалы дайындалуы мен санитарлық-эпидемиололгиялық жағдайын тексере отырып, асхана ыдысына қойылатын талаптарды, тамақ өнімдерін сақтайтын қоймаларды, мәзірге қойылатын талаптарды басшылыққа алып, дайын тағамдардың сапасын, тыйым салынған өнімдер, перспективалық мәзірге қойылатын талаптар т. б бойынша тексерді. Ас блогында тыйым салынатын тауарлардың сатылуына жол бермеуді ескере отырып, тамақ өнімдерін қабылдауда сапасы мен қауіпсіздігін куәландыратын құжаттар бақыланды.Бракераждық комиссия мүшесі асханаға талаптарына сай ұсыныстарын білдірді.
Contacts